2010.09.02. 09:45| Szerző: pestipeti

Különleges helyszínen, a József Attila-lakótelep nagyjátszóterén (a Csengettyű és a Napfény utca között) mutatják be szeptember 11-én a Vígözvegyet. Az ingyenes előadás a Lakótelepi Vigasságok keretében lesz, a hétvégi programok összeállítása során ötvözték a populáris és a magaskultúrát. Lehár Ferenc 3 felvonásos operettjét operacsillagaink, Szolnoki Tibor és Zsadon Andrea főszereplésével viszik színre. A Vígözvegy a népszerű zeneszerző első sikere volt, amely megalapozta nemzetközi hírnevét. A Vígözvegy egy korábbi francia vígjáték (Az attasé) alapján készült. 

Eredeti plakátja:

Budapest egyik legnépszerűbb és ingyenes őszi fesztiválján a Lakótelepi Futástól kezdve a Republic-koncertig idén is számos program várja a nagyérdeműt-nemcsak este, hanem napközben is.

Mivel a lakótelep tele van réttel, árnyas fákkal és hintákkal, a műsorok előtt-közben piknikezni is lehet. Gyerkőcöket hozni pedig egyenest kötelező!

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-zold.blog.hu/api/trackback/id/tr802266145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása