2010.06.24. 11:17| Szerző: pestipeti

Tisztelt Tulajdonostársak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai napon reggel a földszinten a lépcső alatt egy hajléktalant találtak. Többszöri felszólításra sem ébredt fel, így a rendőrséget kellett kihívni. Sajnos a rendőrség nem jött ki idő és emberhiányra hivatkozva, majd 2 óra elteltével távozott a hajléktalan.

Ezúton ismételten kérjük a lakókat, hogy az épületbe ne engedjenek be ismeretlen személyeket, győződjenek meg arról, hogy becsukódott e Önök után az ajtó. Amennyiben pakolnak és kitámasztják a bejárati ajtót, gondoskodjanak annak kitámasztás alatti időtartamkor az őrzéséről.

Együttműködésüket saját biztonságuk érdekében köszönjük.

(Figyelmeztetés egy ferencvárosi újépítésű ház faliújságjáról)

Emberünk tök részeg volt és nem nagyon akaródzott neki elmenni. A rendőrök meg nem jöttek ki, vették a jelzést, de a szó szoros értelmében is büdös volt nekik a munka. A csöves oly mértékig volt ittas vagy jó színész, hogy még felemelni, kitámogatni sem lehetett. Kérdés, hogy ki engedte be, milyen lakó az, aki nyáron egy csövest beenged a házba? Mégis mire számít, mit akarhat az a szerencsétlen?

Télen, rekkenő fagyban még érthető ez a fajta emberbaráti szeretet, bár akkor sem lépcsőházakban kellene hálniuk. Elhelyezésükre ott vannak, lennének a hajléktalanszállók, a Demszky-féle városvezetés nagy büszkeségei... Tudják, ahonnan menekülnek a fedélnélküliek, nehogy társaik kirabolják őket.

Nem elég jót akarni és szociálisan érzékenynek lenni, rend és fegyelem nélkül puszta pénzkidobás melegedőket építeni. Hacsak nem azért húzták fel eme illusztris és teljesen hasznavehetetlen intézményeket, hogy villogó vakuk kíséretében átadhassák őket. Mármint a sajtónak, nem a csöveseknek.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-zold.blog.hu/api/trackback/id/tr562106053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása