2010.06.09. 13:28| Szerző: pestipeti

Csókolom-köszönök oda rutinosan a vastag, ősz szemöldökű pénztáros bácsinak. Sexy, szép ember, lélekben már készül a vb-szezonra. Fel se veszi. 

Itt, a Ferenc téren ez a minimum. 

Mivel meleg van, bőven veszünk vizet és ún gyömölcsleveleket. Gyanusan kavarognak, de olcsók. Az ellátmány egész Etiópiának elég lenne. Meghajlik a piros színű nyugdíjas utánfutó alváza.

A ma felfedezett Fekete Démon karamellizált sörkülönlegességet marokra fogom és úgy viszem, jobb vigyázni rá.

Kint a téren nincs élet, mindenki kussol és pihen. A "Bálnának" elkeresztelt, oldalából vizet szivárogtató végbélkúp alakú szoborról most nem csúszkálnak le cigánygyerekek. Csövest sem látni. Egész kultúrhely lett a placcból. Zavaróan steril.

A megszorítások csak a köztéri békebeli ős-wc árazásán látszanak: 50 helyett mostantól 60 forintért lehet szarni. 20 százalékos emelés. Pedig alkotmányos alapjog. Igényes, történelmi díszletek között kergethetjük a medvét. Reform WC, Bokros teendőkhöz.

A sarki aranyboltban örömmel adják a nép tudtára: aranyrúd vásárt hirdettek. Sose jobbkor.  Biztos nagy sor lesz, főként a rendőrörs előtt, mikor majd újra kirámolják a helyet. 

Mára ennyi. Megyek izzadni. 

 

Címkék: életkép  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-zold.blog.hu/api/trackback/id/tr442068796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása